Сојузот на стопански комори на Македонија во соработка со Министерството за надворешни работи и Амбасадата на Босна и Херцеговина во Скопје, Ве информира за саемски манифестации кои ќе се одржат во Босна и Херцеговина во 2020 година

Саемите се во организација на Надворешно- трговската комора на БИХ и покриваат повеќе индустрии и сектори, а каталогот со преглед на сите саемски манифестации може да го превземете на следниот ЛИНК.

За дополнителни информации може да не’ контактирате нa info@chamber.mk или на телефонскиот број 02/ 3091-440