Harmonization of the Customs Tariff with the EU

Accelerated technological progress with the construction of industrial zones and adequate investments to modernize existing zones, energy...

Institutional measures to tackle pollution and climate change

Macedonian Chambers of Commerce with the Climate Action Women Initiative launches a campaign dedicated to raising awareness...

MCC awarded for recognition from World Customs Organization

The Secretary General of the World Customs Organization, Kunio Mikuria, awarded the contribution to the development of...

The development of the postal industry in the country is stalling

Lost postal items, exceeding the delivery deadline, outdated delivery trends will be current this year, as the...

The development of the postal industry in the country is stalling

Lost postal items, exceeding the delivery deadline, outdated delivery trends will be current this year, as the...

The private sector expects a difficult 2020

Politics in focus, NATO membership, the uncertainty of getting a date to start negotiations with the EU,...

The private sector expects a difficult 2020

Politics in focus, NATO membership, the uncertainty of getting a date to start negotiations with the EU,...

Reforms to reduce parafiscal charges

At a panel debate organized by Finance Think on the parafiscal or hidden tax, fees and charges...

Reforms to reduce parafiscal charges

At a panel debate organized by Finance Think on the parafiscal or hidden tax, fees and charges...

Published the Most Successful Entrepreneurs for 2019

In order to foster the entrepreneurial spirit through the promotion of successful examples, this year for the...

НАЈНОВИ НОВОСТИ

Создавање на широк фронт за поддршка на стручни вештини и зелени иновации

Стручните вештините се клуч за побрза зелена транзиција на економијата и општеството воопшто и затоа e неопходно сите засегнати страни активно и интензивно да...

Претседателот  на ССК, Ангелоски од Војводина:  „Зелен навигатор“ ќе обезбеди фонд за зелени проекти...

Претседателот на Сојузот на стопански комори на Македонија, Трајан Ангелоски и потпретседателот проф. д-р Орце Симов остварија посета на Покраинската влада на Војводина, каде...

Скопје доби регионален Центар за извонредност на стручно образование и зелени иновации

На Машинскиот факултет - Скопје, при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ се отвори нов  Центар за извонредност во стручно образование и обука за зелени...

Геодетските експерти од Европа во Скопје: Mодерни техники и технологии за унапредување на дејноста

 Комората на трговци поединци кои вршат геодетска дејност и трговски друштва за геодетски работи е домаќин на меѓународен настан, Генералното собрание на Советот на...

Потпретседател на ССК, Кулебанова: Женското претприемништво доби ISO стандард и во нашата земја

На иницијатива на Сојузот на стопански комори на Македонија, Институтот за стандардизација на Република Северна Македонија воведе посебен стандард за женско претприемништво со кој...