МАКЕДОНСКА ДЕЛОВНА МРЕЖА
ВОДЕЧКА

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.
На Вашиот пат кон успехот ќе се соочите со многу предизвици затоа што тоа е составен дел на деловното работење. Во сите овие ситуации, не двоумете се да ни се обратите, преку Вашата секторска комора или координатор.
Сојуз на стопански Комори на Македонија е Ваш партнер во бизнисоти вработените на Комората се достапни за сите потребни бизнис информации и услуги.
Придружете ни се и бидете и Вие дел од Водечката Деловна Мрежа на Македонија.

Како ССК може да допринесе за успехот на Вашата компанија?

Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија

Застапување

Застапување на интересите на компаниите членови, пред институции и организации на локално, регионално и интернационално ниво.

Лобирање

Лобирање и успешно претставување на потребите на бизнис заедницата преку Владата на Република Македонија.

Вмрежување

Вмрежување и остварување нови деловни контакти преку Б2Б средби, учество на саеми, светски форуми, трибини, настани.

Промоција

Промоција на компаниите, информатор кој го добиваат илјадници компании, медиуми, меѓународни организации, дипломати.

МОЖНОСТИ
БИЗНИС

Арбитража

Центри за Бизнис услуги

Промоција и маркетинг

Истражување на пазарот

ИДНИ НАСТАНИ

Преку нашата веб страна ќе се обидеме на јасен и достапен начин да Ви обезбедиме основни информации за идни настани и активности кои ги спроведуваме.

Video thumbnail
Изјава на Трајче Велковски, доцент на Машински факултет
07:25
Video thumbnail
Европска недела на стручни вештини - Изјава на Христина Цветковска, Раде Кончар ТЕП
04:39
Video thumbnail
Европска недела на стручни вештини - Изјава на Горјан Јовановски
05:07
Video thumbnail
Европска недела на стручни вештини - изјава на Шериф Мифтари, директор на Центар за СОО
07:16
Video thumbnail
Европска недела на стручни вештини - изјава на Христина Оџаклиеска, земеник министер во МЖСПП
05:18
Video thumbnail
Изјава на претседателот на ССК г.Трајан Ангеловски за Радио-Телевизија Војводина
04:06
Video thumbnail
Гостување на претседателот на ССК г. Трајан Ангеловски во емисија „Топ Тема“ на телевизија Телма
17:07
Video thumbnail
Гостување на г. Горан Ѓорѓиевски, потпретседателот на ССК во „Топ Тема“ на ТВ Телма
10:45
Video thumbnail
Изјава на потпретседателот на Сојузот на стопански комори, Горан Ѓорѓиевски
00:50
Video thumbnail
Интервју на потпретседателот на Сојуз на стопански комори на Македонија Горан Ѓорѓиевски
22:30

СТАНДАРД ПОКРОВИТЕЛИ

СРЕБРЕНИ ПОКРОВИТЕЛИ

ПРЕМИУМ ПОКРОВИТЕЛИ

ПАРТНЕРИ