Покана за учество на три саеми во Турција

0
953

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Адонис Ве поканува за учество на претстојните саеми во Турција.

  • Интернационален  Саем за земјоделие-BURSA AGRICULTURE 2021 и Интернационален  Саем за сточарство-BURSA INTERNATIONAL STOCK BREEDING AND EQUIPMENT FAIR. Ве известуваме дека од 05.10-09.10.2021 година во Бурса  ќе се одржи  интернационален саем за земјоделие и сточарство.
    На следните линкови можете да ја превземете официјалната покана и пријавниот лист за саемот.
  • 15-ти Интернационален  Саем за храна и пијалоци-FOOD TECH EURASIA и 26-ти Интернационален  Саем за пакување-EURASIA PACKAGING. Ве известуваме дека од 20.10-23.10.2021 година во Истанбул  ќе се одржи  интернационален саем за храна,пијалоци и пакување.
    На следните линкови можете да ја превземете официјалната покана и пријавниот лист за саемот.
  • Интернационален  Саем за прозорци и технологија за производство на прозорци-EURASIA WINDOW FAIR, Интернационален Саем за врати-EURASIA DOOR FAIR и Интернационален Саем за стакло и производи од стакло-EURASIA GLASS FAIR. Ве известуваме дека од 03.11-06.11.2021 година во Истанбул  ќе се одржи  интернационален саем за прозорци,врати и стакло.
    На следните линкови можете да ја превземете официјалната покана и пријавниот лист за саемот.

За сите дополнителни инфромации можете да не контактирате на тел. 3091440 или на е-маил: [email protected]