Покана за учество на Internatonal Food and Drink Event во Лондон

0
497

Сојузот на стопански комори на Македонија во соработка со Амбасадата на на РСМ во Лондон и Министерството за надворешни работи, Ве информира дека од 21 до 23 март 2022 година, во саемскиот центар во Лондон “ExCel” ќе се одржи Internatonal Food and Drink Event.

Саемот е интернационален настан со голем број на посетители и изложувачи, а особено претставува можност за македонските компании да ги презентираат своите производи и остварат соработка во Обединетот Кралство.

Сите детални информации за оваа саемска манифестација може да ги погледнете на: www.ife.co.uk. За рана регистрација, организаторите нудат и финансиски поволности и пријавувањето е врз основа на принципот „прв дојден, прв услужен“.

Доколку сте заинтересирани да го посетите саемот, како и за дополнителни информации, Ве молиме контактирајте не на телефон: 02 3091440 или на е-маил: [email protected].