Информација за бањски туризам во Србија

0
591
banja

Сојузот на стопански комори на Македонија во соработка со Амбасадата на Србија во Скопје, Ве информира за инвестициските потенцијали за бањски туризам во Србија.

Сите детални информации може да ги погледнете во брошурата во прилог, и доколку сте заинтересирани за соработка, како и за сите дополнителни информации, Ве молиме контактирајте не на телефон: 02 3091440 или на е-маил: [email protected].

Брошура-Бањски туризам