Покана за седница на Собрание на Индустриска Комора (бр.1/2021)

0
315

До: Членови на Индустриска комора на Македонија


Предмет: Покана за седница на Собрание на Индустриска Комора (бр.1/2021)

Би сакале да Ве информираме дека согласно член 4.2.2 и 4.2.4 од Статутот на Индустриска Комора на Македонија, Ве покануваме да присуствувате на Седница на Собрание на Индустриската Комора, која ќе се одржи на 05.04.2021 година (понеделник), со почеток во 14:00 часот во Сојуз на стопански комори на Македонија, со следниот предлог:

Дневен  ред:

  1. Усвојување на Записник од последна седница
  2. Донесување на акти и органи за работа
  3. Утврдување на идни активности на Индустриската комора
  4. Разно

Ве молиме Вашето присуство задолжително да го пријавите на е-маил: [email protected], најдоцна до 26.04.2021 година (петок).

За сите дополнителни информации, Ве молиме контактирајте не на телефон: 02 3091 440 или на е-маил: [email protected].

Со почит,

Индустриска Комора на Македонија