Информации за легислатива и процедури за водење на бизнис во Индонезија

0
245

Во насока на освојување на нови пазари, промоција на македонските производи и раст на извозот, Сојузот на стопански комори Ви проследува информации во однос на легислативата и процедурите за водење на деловни активности во Индонезија.

Ве известуваме дека публикацијата е издадена од страна на Azwar Hadisupani Rum& Partners, консултантска компанија од Индонезија и истата содржи сеопфатни деловни и правни упатства за водење на бизнис во Индонезија.

Публикацијата може да ја превземете на следниов линк.

За дополнителни информации може да не’ контактирате на телефонскиот број 02/3091-440 или на емаил адресата [email protected]