Покана за седница на Собрание на Туристичко-Угостителска комора на Македонија (бр.1/2022)

0
750

Би сакале да Ве информираме дека Ве покануваме да присуствувате на Седница на Собрание на Туристичко-Угостителската комора.

Седницата ќе се одржи на ден 11.03.2022 година (петок), со почеток во 14:00 часот во Сојуз на стопански комори на Македонија со следниот предлог:

Дневен  ред:

  1. Усвојување на записник од последно одржана седница на Собрание
  2. Донесување на акти и органи за работа
  3. Разно

Ве молиме Вашето присуство задолжително да го најавите на е-маил: [email protected], најдоцна до 10.03.2022 година (четврток).

За сите дополнителни информации, Ве молиме контактирајте не на телефон: 02 3091 440 или на е-маил: [email protected].