Можност за соработка со компании од Унгарија

0
209

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Амбасадата на Унгарија во Скопје, Ве информира за можноста за соработка со компании од Унгарија во ИТ сектор и производство на детски обувки кои бараат партнери за соработка во Македонија.

Mausshoes

Contact person: Mr. László Komáromi, CEO

Address: Tanoda D and K Kft. H-2431 Perkáta Szabadság tér 8.

Web: www.mausshoes.com

ID&Trust Kft.

Contact person: Dávid Jakab

Phone and e-mail: +36 70 609 9369; [email protected]

Web: www.goodid.net

Доколку сте заинтересирани за соработка, како и за дополнителни информации Ве молиме контактирајте не на телефон: 02 3091440 или на е-маил: [email protected].