ССК на Свечена промоција “Индексот на политиките за МСП за Западен Балкан и Турција“

Потпретседателот на Сојуз на стопански комори, Габриела Кулебанова на Свечена промоција за „Индексот на политиките за МСП за Западен Балкан и Турција – проценка на имплементација на Актот за мали бизниси 2019“.

На Свечената промоција официјални обраќања имаа Крешник Бектеши, министер за економија, Никола Бертолини, раководителот на секторот за соработка во Мисијата на Европската Унија во Скопје, Марзена Кишелевска, раководител на ОЕЦД за Југоисточна Европа.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here