Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Амбасадата на Грција во Скопје, Ве информира дека од 15ти до 17ти октомври 2021 година, во Атина ќе се одржи интернационална манифестација Build Expo Greece 2021.

На манифестација ќе присуствуваат изложувачи и посетители од градежната индустрија и сродни сектори, а сите дополнителни информации може да ги погледнете на следните линкови:

https://buildexpogreece.com/en/homepage-en/

https://www.youtube.com/watch?v=ki6r9T0X-4E

https://rota.gr/en/

Доколку сте заинтересирани за учество, како и за дополнителни информации Ве молиме контактирајте не на телефон: 02 3091440 или на е-маил: info@chamber.mk.