Листа на саеми во Украина за 2021 година

0
333

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со амбасадата на Украина во Македонија Ве информира дека е објавена листата на сите саеми кои ќе се одржат во Украина во 2021 година.

Саемските манифестации се поделени по области во Украина и истите можете да ги погледнете на следниот ЛИНК.

*Напомена – Поради епидемиолошката ситуација, предизвикувана на пандемијата COVID-19, термините на одржување на активности можат да бидат променети.

За сите дополнителни информации, Ве молиме контактирајте не на телефон 02 3091 440 или на е-маил: [email protected]