Eквивалентни износи на националните валути за 2021 година

0
251

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Царинска управа Ве информира дека објавена е табела со наслов „ Eквивалентни износи на националните валути за 2021 година“, заради примена на доказите за потекло.

Целосната информација можете да ја погледнете на следниот ЛИНК.

За сите дополнителни информации, Ве молиме контактирајте не на телефон 02 3091 440 или на е-маил: [email protected]