ПРОМОЦИЈА И МАРКЕТИНГ

Во Комората, ќе продолжиме да бараме нови начини да се зголеми вредноста на членството во Комората. За да дознаете повеќе за нашите маркетинг решенија, Ве молиме контактирајте не.

Бесплатни огласи

Членовите автоматски добиваат бесплатни огласи во Неделниот информатор и на веб-страницата на Комората. Новите членови се наведени во неделната публикација на Комората, како и на веб-сајт на комората и социјалните мрежи. Можете да објавите линкови на вашата компанија со Вашите производи или услуги на страните на социјални мрежи на комората.

Бизнис референци

Комората добива стотици барања за соработка од компании и поединци од Македонија и странство. Истите се упатуваат, секогаш кога е можно, исклучиво на компаниите членовите на Комората. Вашиот комплетен бизнис опис – портфолио ни помага соодветно да Ве препорачаме.

Член на денот

Ако имате одреден настан, соопштение за печатот или попуст на прозивод или услуга што сакате да се промовира, ние сме на располагање да Ви помогнеме да го сторите тоа! Ќе поставиме линк на вашиот веб-сајт и специјален настан / соопштението на врвот на нашиот блог и во нашите Фејсбук и Твитер статус. За повеќе информации, обратете се на [email protected]

Годишна публикација

Секоја година, Комората објавува Директориум на членство .. Компаниите редовно го користат овој директориум во избор на свој партнер. Директориумот е уште една одлична алатка да се генерираат нови бизнис можности преку прикажување на реклами. Контактирајте не за повеќе информации.

Интернет Реклама

Банер за рекламирање и логото за да Вашата компанија да се стекне со најголема изложеност преку веб-сајтот на комората, која во моментов добива меѓу 10.000 -30,000 посети секој месец. Вашиот оглас ќе има директен клик-преку веб страната до вашата компанија или назначен линк. Контактирајте не за повеќе информации.