ПРОГРАМА ЧЛЕН ЗА ЧЛЕН

Во рамки на Сојузот на стопански комори на Македонија функционира бизнис клуб програма член по член, чија цел е да се зголеми Вашата продажба преку обезбедување на специјални попусти на вашите производи и услуги на други гости на ССК.

Во овој поглед, Ве покануваме да пристапите во бизнис клуб и едногласно тврдат дека вашата активност може да се создаде специјални пакети (попусти) за продажба на вашите производи и да ги користат услугите што Твојот ќе биде понуден на сите гости на Сојузот на стопански комори на Македонија.

Вашето членство во клубот бизнис претставува можност за:

  • Зголемување на продажбата на вашите производи и услуги
  • Промоција на Вашата компанија
  • Остварување на соработка со сите гости на ССК

За дополнителни информации можете да не контактирате на тел: 02/3091 440 лок.104 или на e-пошта: msaveska@sojuzkomori.org.mk, лице за контакт: Маја Савеска.