Сојузот на стопански комори на Македонија во соработка со Амбасадата на Украина во Скопје, Ве информира дека од 03-04 јуни 2021 година во Киев ќе се одржи Меѓународната онлајн изложба за прехранбени производи Ukrainian Food Expo 2021.

Во рамките на саемот ќе бидат претставени производи од украинската прехранбена индустрија, прехранбените технологии и опрема и на следниот ЛИНК може да погледнете дополнителни информации, како и до го пополните формуларот за регистрација на саемот.

За сите дополнителни информации, Ве молиме контактирајте не на телефон: 02 3091440 или на е-маил: info@chamber.mk.