Сојуз на стопански комори на Македонија Ве информира и воедно Ве поканува за учество на предстојните саеми кои ќе се одржат во Турција – Истанбул

Од 27.04-02.05.2021 година во Истанбул ќе се одржи интернационален саем за мебел. На саемот посетителите ќе имаат можност да видат:

Модерен и ексклузивен мебел, комоди за седење, спални соби, детски соби, мебел за канцеларии, кревети, опрема за училишта, осветлување и акцесори.

*Саемот може да го посетат само двaјца посетители од една кoмпанија. Краен рок за пријава на саемската манифестација е 13.04.2021 година.

На следниот линк Ви го праќаме пријавен лист за посета на саемот.

За повеќе информации за ISTANBUL FURNITURE FAIR посетета ја следната веб страна.

_______________________________________________________________

Од 18.03-21.03.2021 година во Истанбул  ќе се одржи интернационален саем за играчки. На саемот посетителите ќе имаат можност да видат:

Играчки и опрема за бебиња,кукли,пластични автомобили,роботи,виртуелни игри, опреми за градинки и училишта, спортска опрема за деца, играчки од метал, играчки од дрво, играчки од природен материјал и многу друго.

*Саемот може да го посетат само двaјца посетители од една кoмпанија. Краен рок за пријава на саемската манифестација е 04.03.2021 година.

На следниот линк Ви го праќаме пријавен лист за посета на саемот.

За повеќе информации за ISTANBUL TOY FAIR посетета ја следната веб страна.

_______________________________________________________________

Од 24.03-28.03.2021 година во Истанбул  ќе се одржи  интернационален саем за канцелариски материјали.

На саемот посетителите ќе имаат можност да видат:

-Канцелариски и училишни материјали, опрема за предучилишна возраст, канцелариски машини, материјали за подароци, лиценцирани играчки, образовни играчки, торби за училишта, материјали за пакување и друго.

*Саемот може да го посетат само двaјца посетители од една кoмпанија. Краен рок за пријава на саемската манифестација е 10.03.2021 година.

На следниот линк Ви го праќаме пријавен лист за посета на саемот.

За повеќе информации за STATIONERY OFFICE 2020  посетета ја следната веб страна.