Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со амбасадата на Украина во Скопје Ве информира дека од 21-25 февруари 2021 година во Дубаи, ОАЕ ќе се одржи
меѓународна изложба на прехранбени производи, пијалоци, опрема за хотелскиот и ресторанскиот бизнис и за готвење „Gulfood 2021“ – најголемиот настан во сферата на прехранбената индустрија на Блискиот Исток.

Во склоп на колективниот штанд на „Gulfood 2021“ ќе учествуваат повеќе од 30 украински компании. Презентациските материјали и информациите за учесниците од Украина се преку следниот линк: https://cutt.ly/CkMtBBR

Со оглед на тоа што Gulfood е една од ретките меѓународни изложби што оваа година коjа ќе се одржи офлајн, Ве моламе на заинтересираните претставници на деловните кругови на Вашата земја, кои ќе учестуваат во „Gulfood 2021“, да jа пренесете нашата
покана да го посетат колективниот штанд на Украина, како и индивидуалните штандови на украинските производители. Штандовите се наоѓаат:

a. Колективниот штанд: Sheikh Saedd Hall 2, Stand
S2-D34-314.

b. MHP: Halls 1-4, Stand A3-18.

c. UPG-Invest: Hall 3, Stand D3-23.

d. Poultry Complex Dniprovskiy: Hall 3, Stand 301.

e. Ichnya Condensed Milk Company: Hall 2, Stand 233.

f. Укрсадвинпром: Trade Centre Arena, S-141.

За сите дополнителни информации, Ве молиме контактирајте не на телефон 02 3091 440 или на е-маил: info@chamber.mk