Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со China Council for the Promotion of International Trade Beijing Subcouncil, Ве информира дека од 24ти до 25ти јуни 2021 година, ќе се одржи интернационална манифестација Beijing -Tianjin-Hebei International Investment and Trade Fair 2021.

Саемот може да се посети физички, но активностите може да се следат и онлајн односно да се учество на конференции, форуми и Б2Б средби. Доколку сте заинтересирани да учествувате потребно е да пополните регистрациона форма и истата испратите до организаторите.

Сите дополнителни информации и детали за регистрација може да ги погледнете на следниот ЛИНК.

Ве молиме контактирајте не на телефон: 02 3091440 или на е-маил: info@chamber.mk.