foodmarket

Сојузот на стопански комори на Македонија во соработка со Амбасадата на Грција во Скопје, Ве информира дека од 11ти до 14ти мај 2021 година ќе се одржи онлајн саем Food Market Show.

Преку регистрација на платформата, посетителите ќе имаат можност да учествуваат на сите виртуелни активности, како и да остваруваат директни Б2Б средби.

Сите детали за оваа манифестација може да ги погледнете на www.foodmarketshow.com.

За сите дополнителни информации, Ве молиме контактирајте не на телефон: 02 3091440 или на е-маил: info@chamber.mk.