Сојузот на стопански комори на Македонија во соработка со Амбасадата на Народна Република Кина во Скопје, Ве информира дека од 21-23 мај 2021 година, ќе се одржи  Expo Central China 2021.

Експото претставува можност за поврзување со кинеските компании, особено од централна НР Кина, како и пласман на Вашите производите ли услуги на азискиот пазар и дел ќе се одржи преку онлајн активности.

Целосната програма, како и детали за регистрација и учество на настанот може да ги погледнете на следниот линк – http://www.expocentralchina.org.cn/index.html.

За сите дополнителни информации, Ве молиме контактирајте не на телефон: 02 3091440 или на е-маил: info@chamber.mk.