greece-macedonia-flags

Сојузот на стопански комори на Македонија во соработка со Амбасадата на Грција во Скопје, Ве информира дека во функција е специјализиран веб портал на кој се објавени производи од Грција, од сите сектори и индустрија, застапени во земјата.

Доколку сте заинтересирани, детални информации може да погледнете на самиот портал – www.deligate.gr.

Дополнително, Ве информираме дека на 22ри април 2021 година ќе се одржи онлајн форум “INVEST IN GREECE 2021 FORUM” кој има за цел поврзување на кинески компании со компании од Европската Унија.

Доколку сте заинтересирани, детални информации може да погледнете на следниот линк – www.beltandroadassociates.com.

За се дополнително, Ве молиме контактирајте не на телефон: 02 3091440 или на е-маил: info@chamber.mk.