gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Известување за однесување на вработените во производните капацитети кои произведуваат непрехрамбени производи

Во насока на Ваше навремено информирање и заштита на економијата поради работа во посебни услови како резултат на состојбата со коронавирусот, а од друга страна како исклучително значајно во овие услови заштита на здравјето на работниците, Ви ги препраќаме донесените препораки од страна на Владата за однесување на вработените во производните капацитети кои произведуваат непрехрамбени производи.
 
Во продолжение Ви го доставуваме документот заради негова задолжителна примена од Ваша страна, а воедно Ве известуваме дека во согласност информациите кои ги добивме од страна на Владата, од страна на институциите ќе има засилени инспекциски служби од страна на Државниот санитарен  и здравствен инспекторат и Државниот инспекторат за труд заради увид во примената. На следниот линк подолу ке можете да ги погледнете:

За дополнителни информации можете слободно да не контактирате на тел: 02/3091-440 или на е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Прочитано 333 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не