gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Информации за приватниот сектор за справување со COVID-19 и тековни мерки донесени од Владата.

Информациите ќе се дополнуваат на дневна основа.

Сите заедно да се залагаме за главните приоритети:

  1. Да се зачува здравјето на граѓаните

  2. Да не се изгубат работни места

  3. Мерките да ја поддржуваат реалната економија и да не се дозволи ниту една компанија да исчезне заради кризата од Covid-19.

Информации за приватниот сектор - Справување со Ковид - 19

Прочитано 570 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не