gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

ССК на средба со Министерство за економија во рамки на проектот на УСАИД

Сојузот на стопански комори на работна средба со претставници од Министерство за економија за подобрување на мерките 2020 кои спаѓаат во Секторот за индустриска политика и Секторот за МСП. Тања Дејановска, член на Управен одбор и Алксандар Зарков, извршен директор на Сојузот, дискутираат за можноста за подобрување на мерките и важноста од креирање нови се со цел да бидат достапни за што поголем број компании.

Средбата е во рамки на проектот на УСАИД за развој на деловниот екосистем (БЕП).

Прочитано 781 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не