gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

ССК на средба со делегација од Стопанската индустриска комора на Нусајбин, Турција

Градежништво, прехрамбена индустрија, трговија, текстил, мебел, земјоделство беа во фокус на средбата која се одржа во Сојуз на стопански комори на Македонија со делегацијата од Стопанската индустриска комора на Нусајбин, Турција. Потпретседателот на Сојузот, г-ѓа Габриела Кулебанова на средбата со претседателот на Стопанската комора од Нусајбин, г. Махсум Озмен дискутираа за можностите за продлабочување на соработката меѓу компаниите од двете земји.

Прочитано 891 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не