gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

ССК на Свечена промоција “Индексот на политиките за МСП за Западен Балкан и Турција“

Потпретседателот на Сојуз на стопански комори, Габриела Кулебанова на Свечена промоција за „Индексот на политиките за МСП за Западен Балкан и Турција - проценка на имплементација на Актот за мали бизниси 2019“.

На Свечената промоција официјални обраќања имаа Крешник Бектеши, министер за економија, Никола Бертолини, раководителот на секторот за соработка во Мисијата на Европската Унија во Скопје, Марзена Кишелевска, раководител на ОЕЦД за Југоисточна Европа.

Прочитано 929 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не