gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Групацијата за приватно здравство во ССК одржаа средба со директорите на Фондот за здравство

Групацијата за приватно здравство во Сојузот на стопански комори, предводена од д-р Тања Дејановска, д-р Борислав Јосифовски и м-р Марија Фидановска одржаа средба со директорите на Фондот за здравство г. Ден Дончев и г. Орхан Рамадани. На средбата се дискутираше за значајни прашања поврзани со подобрување на работата на приватните здравствени установи. На состанокот присустуваше и д-р Марјан Денковски, претседател на Стоматолошката комора.

Прочитано 772 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не