gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Јавен повик за учество на меѓународен јавен тендер за давање на долгорочен закуп на локалитетот „Мркови - Бјела - Стјена“, Луштица, Општина Херцег Нови

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Амбасадата на Црна Гора во Република Северна Македонија Ве информира за Јавниот повик за учество на меѓународен јавен тендер за давање на долгорочен закуп на локалитетот „Мркови - Бјела - Стјена“, Луштица, Општина Херцег Нови. Јавниот е објавен од страна на Владата на Црна Гора - Советот за приватизација и за капитални објекти и комисија за валоризација на туристички локалитети.

За сите дополнителни информации за меѓународниот тендер Ве молиме контактирајте не на телефон: 02 30 91 440 или на е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..

Прочитано 371 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не