gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Комората на сметководители одржаа состанок со претставници на ЕУ Делегација

Членови на Управниот одбор на Комората на сметководители одржаа состанок со претставници на ЕУ Делегација каде се дискутираше за хармонизација на националната легислативата со регулативите на Европската Унија, како и за проблемите на национално ниво врзани за законски решенија кои се неусогласени и спротивни на интересите на сметководствената професија.

Прочитано 402 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не