gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Можност за соработка со компанија од Берлин

Почитувани,

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Министерството за надворешни работи и Амбасадата на РМ во Берлин, Ве информира за можноста за соработка со компанија од Берлин која соработува со компании од секторот мебел и градинарските центри. 

Компанијата е заинтересирана да оствари соработка со македонска компанија која произведува керамички жардињери односно поседува поголем капацитет за производство во Република Македонија, без ограничување на форма и големина на производите. Производите понатаму ќе се обработуваат и декорираат и користат за прозорски прагови.

Доколку сте заинтересирани за остварување на трговско партнерство за наведените производите, како и за сите дополнителни информации, Ве молиме контактирајте не на телефон: 02 30 91 440 или на е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..

Прочитано 597 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не