gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Сојуз на стопански комори на Македонија

Данела Арсовска, Претседател

тел: +389 2 3091440

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Драган Митковски, Потпретседател 

тел: +389 2 3091440

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Габриела Кулебанова, Потпретседател 

тел: +389 2 3091440

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Александар Зарков, Извршен Директор

тел: +389 2 3091440

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Агро Бизнис комора на Македонија

Огнен Оровчанец, Претседател

тел: +389 2 3091440

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Индустриска комора на Македонија

Сотир Ампов, Претседател

тел: +389 2 3091440

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

ИКТ комора на Македонија

Саша Огненовски, Претседател

тел: +389 2 3091440

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Градежна комора на Македонија

Ивица Јаќимовски, Претседател

тел: +389 2 3091440

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Туристичко Угостителска комора на Македонија

Владимир Граматиков, Претседател

тел: +389 2 3091440

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Услужна комора на Македонија

Златко Милески, Претседател

тел: +389 2 3091440

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Трговска комора на Македонија

Михаил Кирков, Претседател

тел: +389 2 3091440

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Комора на Сметководители на Македонија

Драган Митковски, Претседател

тел: +389 2 3091440

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Комора на медијатори на Република Северна Македонија

Славе Младеновски, Претседател

тел: +389 75 314 142

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Комора на трговски друштва за геодетски работи на РМ

Горан Јованоски, Претседател

тел: +389 2 3220 449

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Бидете и Вие дел од водечката македонска деловна мрежа.

Станете член на ССК!

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не