gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

ПРОМОЦИЈА И МАРКЕТИНГ
 

Можности за промоција и маркетинг

Во Комората, ќе продолжиме да бараме нови начини да се зголеми вредноста на членството во Комората. За да дознаете повеќе за нашите маркетинг решенија, Ве молиме контактирајте не.

Бесплатни огласи

Членовите автоматски добиваат бесплатни огласи во Неделниот информатор и на веб-страницата на Комората. Новите членови се наведени во неделната публикација на Комората, како и на веб-сајт на комората и социјалните мрежи. Можете да објавите линкови на вашата компанија со Вашите производи или услуги на страните на социјални мрежи на комората.

Бизнис референции

Комората добива стотици барања за соработка од компании и поединци од Македонија и странство. Истите се упатуваат, секогаш кога е можно, исклучиво на компаниите членовите на Комората. Вашиот комплетен бизнис опис - портфолио ни помага соодветно да Ве препорачаме.

Член на денот

Ако имате одреден настан, соопштение за печатот или попуст на прозивод или услуга што сакате да се промовира, ние сме на располагање да Ви помогнеме да го сторите тоа! Ќе поставиме линк на вашиот веб-сајт и специјален настан / соопштението на врвот на нашиот блог и во нашите Фејсбук и Твитер статус. За повеќе информации, обратете се на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Годишна публикација

Секоја година, Комората објавува Директориум на членство .. Компаниите редовно го користат овој директориум во избор на свој партнер. Директориумот е уште една одлична алатка да се генерираат нови бизнис можности преку прикажување на реклами. Контактирајте не за повеќе информации.

Интернет Реклама

Банер за рекламирање и логото за да Вашата компанија да се стекне со најголема изложеност преку веб-сајтот на комората, која во моментов добива меѓу 10.000 -30,000 посети секој месец. Вашиот оглас ќе има директен клик-преку веб страната до вашата компанија или назначен линк. Контактирајте не за повеќе информации.

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не