gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

ОРГАНИЗАЦИЈА НА НАСТАНИ

 

На Вашиот пат кон успехот ќе се соочите со многу предизвици затоа што тоа е составен дел на деловното работење.

Во сите овие ситуации, не двоумете се да ни се обратите, преку Вашата секторска комора или координатор.

Сојуз на стопански Комори на Македонија е Ваш партнер во бизнисот и вработените на Комората се достапни за сите потребни бизнис информации и услуги, организација на мултимедијални презентации, семинари и конференции, како дел од сопствените едукативни и консалтинг програми или во соработка и на барање од компаниите, со цел дистрибуција на бизнис - информации за позитивен развој на меѓусебната доверба и деловна соработка.

Сојуз на стопански комори на Македонија Ви обезбедува на Ваше располагање сала за состаноци, сала за конференции како и прес центар. Доколку имате потреба од организација на настан, обука, семинар или конференција согласно Вашите потреби или сакате да бидете дел од настаните во рамки на комората контактирајте не на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не