gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Почитувани компании,

Преку онлајн канцеларијата на центарот за асистирање и поддршка имате уникатна можност да се обратите на Вашиот е-Асистент во Сојузот на стопански комори на Македонија за консултации и совети согласно Вашите потреби. е-Асистентот ви овозможува да се обратите за специфичен совет обезбеден согласно прашањата за кои барате одговор на дневна основа од областа на легислативата, најновите промени и дополнувања на законите и подзаконските акти, финансии, маркетинг и др.

Вашиот е-Асистент можете да го контактирате преку електронска пошта секој ден на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Во најкраток рок, ќе се обидеме да добиеме одговори на сите Ваши прашања и дилеми.

Со почит,
Ваш е-Асистент
Agents

 

 

 

 

 

 

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не