gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Покана за сеам за градежништво „Mediterranean Building Exhibition“ во Тунис

Сојузот на стопански комори на Македонија во соработка со Амбасадата на Тунис во Белград, Ве информира за можноста за Ваше учество на интернационалниот економски саем „Mediterranean Building Exhibition“  кој ќе се одржи од 3 до 6 ноември 2021 година на Интернационалниот саем во Сфакс, Тунис.

На овој специјализиран интернационален економски настан ќе се презентираат најнови достигнувања на полето на еколошката градба, иновациите и новите технологии во градежниот сектор. Саемската манифестација вклучува и одржување на економски форум, научен форум, форум за иновации, форум за лидерство и промоција, партнерски состаноци.

Минатата година на овој интернационален саем учествуваа 350 изложувачи и 47.000 посетители од 32 држави.

Повеќе информации за саемската манифестација може да најдете на salon-medibat.com, a формуларот на пријавување за учество може да го најдете на следниот линк.

Прочитано 94 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не