gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

8 регионална конференција на добавувачи на автомобили, 8-9.10.2019, х. Рамада, Будимпешта

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Амбасадата на Унгарија Ве покануваат да учестувате на осмата регионална конференција на добавувачи на автомобили која ќе се одржи во периодот од 8-9. Октомври 2019 година во хотел Рамада - Будимпешта.

Во рамки на конференцијата се предвидени одржувања на B2B настани со можност за креирање и зацврстување на деловните односи со домашни и регионални партнери.
 
Главни теми на настанот се: 

  • Актуелни предизвици на доставувачкиот менаџмент во автомобилската индустрија од гледна точка на „OEM“
  • Процеси на ескалација
  • Исполнување на повеќе специфични барања на купувачи
  • Автомобилска индустрија SPICE
  • Нов хармонизиран AIAG - VDA FMEA
  • Стратегии за купување автомобили во Унгарија и во регионот
  • Владина промоција на инвестиции во Унгарија и во регионот 

Деталната агенда за настанот може да ја превземете од следниот ЛИНК
 
Ве информираме дека на конференцијата постои можност да се регистрирате како VIP партнер и да добиете попуст за рана резервација до 31.07.2019 година. Во продолжение Ви доставуваме информација за цените за учество на конференцијата: 

  • “Earli Bird”  - 390 евра (со вклучен данок од 83 евра / лице), валидна до 30.06.2019, со VIP партнерски попуст 31.07.2019)
  • “Holiday” – 470 евра (со вклучен данок од 101 евра /лице, валидна од 01.07.2019 до 15.09.2019)
  • “Walk In” – 585 евра (со вклучен данок од 124 евра / лице, валидна од 15.09.2019 до 08.10.2019) 

За дополнителни информации и регистрација Ве молиме посетете го линкот - EVENTS.QFD.HU.

Прочитано 1111 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не