gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Седница на Собрание на ТУК 19.04.2019 година

До: Членови на Туристичко-Угостителска комора на Македонија


Предмет: Покана за седница на Собрание на Туристичко-Угостителска комора на Македонија

 

Почитувани членови,

Би сакале да Ве информираме дека врз основа на член 4.2.2 и 4.2.4 од Статутот на Туристичко-Угостителската комора на Македонија, Ве покануваме да присуствувате на Седница на Собрание на Туристичко-Угостителската комора.

Седницата ќе се одржи на 19.04.2019 година, со почеток во 12:00 часот во Хотел ТЦЦ Гранд Плаза, Скопје (Адреса: Бул. 8 Септември 2/2, Скопје) со следниот предлог:

Дневен  ред

  1. Извештај за реализирани активности на Туристичко-Угостителската комора 
  2. Донесување на акти и органи за работа
  3. Утврдување на идни активности на Туристичко-Угостителската комора  
  4. Разно

За сите дополнителни информации, Ве молиме контактирајте не на телефон: 02 3091 440 или на е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..

 

Со почит,

Туристичко – угостителска комора на Македонија
Црвена Скопска Општина бр 10, 1000 Скопје
T: +389 2 3091 440 || Ф: +389 2 3090 595
www.chamber.mk
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Прочитано 1411 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не