gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Покана за учество на Innovation NEST (IN) for Western Balkan 6 countries (WB6)

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Министерство за надворешни работи Ве информира за можноста за учество на Innovation NEST (IN) for Western Balkan 6 countries (WB6) кој ќе се одржи на 24 и 25 октомври 2019 во Тирана, Република Албанија.

Деталите околу саемот можете да ги погледнете на следниот линк http://innovationfest.al/

Прочитано 840 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не