gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Покана за меѓународен бизнис настан во Коџаели, Турција

Во насока на создавање можности за Ваша меѓународна промоција и остварување на трговски партнерства, би сакале да Ве информираме дека од 31ви октомври до 1ви ноември 2018 година во Коџаели, Турција, ќе се организира меѓународен бизнис настан чија цел е вмрежување и остварување на соработка. Настанот ќе се одржи во рамки на саемот SANTEK во соработка со East Marmara ABİGEM и Стопанската комора на Коџаели и има за цел вмрежување на компании од Европа и Република Турција преку остварување на директни средби за создавање на партнерства и трговска соработка.
 
Оваа година настанот ги покрива следните сектори:

  • Автомобилска индустрија
  • Метална индустрија и машини
  • Хемиска индустрија
  • Градежништво и градежни материјали
  • Енергетика и електроника
  • Животна средина
  • ИТ Индустрија
  • Женско претприемништво

Ве известуваме дека за македонските компании учеството е бесплатно, а дополнително организаторите ги покриваат и трошоците за сместување во Турција. Останатите трошоци ги покриваат компаниите.
 
Вашето учество задолжително треба да го пријавите на следниот линк. Рок за пријава на настанот е најдоцна до 26.10.2018 година.
 
Сите останати информации може да ги погледнете на веб страната: www.match4industry.com.
 
За дополнителни информации, Ве молиме контактирајте не на телефон: 02 30 91 440 или на е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..

Прочитано 1137 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не