gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Покана за учество на интернационална саемска манифестација

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Агенција за промоција и поддршка на туризмот во РМ Ве информира дека во месец октомври 2018 год. ќе учествува на следната интернационална саемска манифестација:

 • TTG Incontri – Римини – Италија – 10 до 12 октомври

Според Интерниот Правилник за организација, начин, постапка и висина на котизација за учество на меѓународни саеми за туризам, право на учевство имаат:

 • Хотели
 • Туристички агенции со лиценца А
 • Ресторани
 • Општини
 • Национални паркови
 • Винарии
 • Здруженија, асоцијации и комори за туризам
 • Компании/институции на покана на АППТ

Рок за пријавување: Рокот за пријавување на горенаведената саемска манифестација е 3 Јули 2018 година.

Учеството на саемската манифестација треба да го потврдите во писмена форма со:

 • Пополнување на Формуларот
 • Доставување на лиценца А ( за тур. Агенции)
 • Тековсна состојба од централен регистар на РМ

Бројот на пултови е ограничен.

За сите дополнителни информации Ве молиме контактирајте не на телефон 02 3091 440 или на е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..

Прочитано 1201 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не