BALKAN PRIME TOURS

0

BELA ROZA 2

0

CITY TRAVEL

0

ELIT TRAVEL

0

EL MUNDO

0

EURO BUS

0

FIBULA TRAVEL

0

FLY TURIZAM

0

GENERALTURIST

0

GO TRAVEL

0

НАЈНОВИ НОВОСТИ

Ангелоски: За градење на силна бизнис заедница од клучно значење е надминувањето на родовата...

0
За градење на модерно општество и силна бизнис заедница исклучително е важно да се надмине родовата нееднаквост и да се зацврсти економската позиција на...

КАПИТАЛ АССЕТ МЕНАЏМЕНТ РАМО ДО РАМО СО ВРВНИ СВЕТСКИ АНАЛИТИЧКИ ИНСТИТУЦИИ

0
Капитал Ассет Менаџмент Скопје, како долгогодишна членка на Сојузот на стопански комори, е eдинственото македонско друштво за инвестиционо советување кое со квалитетот, релевантноста и...

Ангелоски за ТВ 24: 250 милиони евра од заемот од Унгарија треба да се...

0
Трајан Ангелоски, претседател на Сојузот на стопански комори на Македонија, беше гостин во вестите на ТВ 24. Тема беше актуелниот заем на Македонската влада...

ССКM: Австриецот Евалд Коениг туристичкиот гигант, нов потпретседател за надворешна соработка и туризам

0
Сојузот на стопански комори на седница на Управен одбор донесе одлука за назначување на Евалд Коениг за нов потпреседател за надворешна соработка и туризам...

ССКМ и Prime Blue ESG Institute потпишаа Меморандум за соработка за афирмирање на концептот...

0
ССКМ и PrimeBlue ESG Institute потпишаа Меморандум за долгорочна соработка, со цел реализација на заеднички активности кои ќе придонесат за афирмирање на концептот одржливо...
© 2022-2023 | Сојуз на стопански комори. Сите права се задржани. Изработено од SERAFIMOV GROUP.