Home RESTAURANTS & CAFEES

RESTAURANTS & CAFEES

No posts to display

НАЈНОВИ НОВОСТИ

Видеоинтервју на Аркан Керим, претседател на Туристичко-угостителска комора при Сојузот на стопански комори на...

0
"Македонија има прекрасни градови со богата историја, убави, планини, езера, најубави вина, врвна гастрономија, имаме најубави ќебапчиња. Ни дојдоа гости од Сплит, многу познати...

Горан Ѓорѓиевски говорник на настанот „𝐓𝐡𝐞 𝐃𝐢𝐚𝐥𝐨𝐠𝐮𝐞 𝐨𝐧 𝐑𝐞𝐝𝐮𝐜𝐢𝐧𝐠 𝐀𝐠𝐫𝐢𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐞 𝐀𝐠𝐫𝐢𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐞’𝐬 𝐂𝐚𝐫𝐛𝐨𝐧 𝐅𝐨𝐨𝐭𝐩𝐫𝐢𝐧𝐭“

0
Горан Ѓорѓиевски, потпретседател на Сојузот на Стопански комори на Македонија и претседател на Агро-бизнис комората, на настанот „𝐓𝐡𝐞 𝐃𝐢𝐚𝐥𝐨𝐠𝐮𝐞 𝐨𝐧 𝐑𝐞𝐝𝐮𝐜𝐢𝐧𝐠 𝐀𝐠𝐫𝐢𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐞 𝐀𝐠𝐫𝐢𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐞'𝐬 𝐂𝐚𝐫𝐛𝐨𝐧...

Претседателот на Сојуз на стопански комори на Македонија г-дин Трајан Ангелоски гостин во Дипломатија...

0
"Да се поттикнува економскиот раст преку истражувања и иновации се создава иднината на пазарите,и да се фокусираме на извозните пазари и конкуретноста на домашните...

ЦЕНТРАЛНОЕВРОПСКИ ДОГОВОР ЗА СЛОБОДНА ТРГОВИЈА

0
ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРОТОКОЛ 6 АП6 воспоставува рамка за либерализација на трговијата со услуги помеѓу ЦЕФТА Договорните страни. Тој предвидува отстранување на ограничувањата на трговијата со услуги,...

Интервју со Ангелоски: Наместо ветувањата за плати од над илјада евра, учесниците во изборите...

0
Во долгата низа на повеќеслојни причини кои ја поттикнуваат инфлацијата и растот на цените, претседателот на Сојузот на стопански комори- Трајан Ангеловски го издвојува...

© 2022-2023 | Сојуз на стопански комори. Сите права се задржани. Изработено од SERAFIMOV GROUP.