НАЈНОВИ НОВОСТИ

ССКМ и Prime Blue ESG Institute потпишаа Меморандум за соработка за афирмирање на концептот...

0
ССКМ и PrimeBlue ESG Institute потпишаа Меморандум за долгорочна соработка, со цел реализација на заеднички активности кои ќе придонесат за афирмирање на концептот одржливо...

Симов: “Македонија треба да биде земја на задоволни граѓани”

0
Проф. д-р Орце Симов, потпретседател на Сојузот на стопански комори на Македонија и претседател на ИКТ комората, гостуваше во емисијата “Да си кажеме” на...

Ангелоски: Машинскиот факултет создава кадар кој ќе ја гради иднината на нашата земја

0
Машинскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ го прослави 65-годишниот јубилеј со свечен Научно наставен совет. Деканот на Машински факултет  д-р Златко Петрески...

Македонските компании треба да станат водечки во зелените иновации

0
 Компаниите треба да развиваат зелени иновации, да се фокусираат на создавање кадар, со кој ќе може да го спроведат процесот на зелена трансформација. Новите...

Оглас за избор на компанија за изработка на едукативна дигитална платформа

Сојузот на Стопански Комори на Македонија - ССКМ за потребите на иницијативата „Зајакнување на лидерската улога на жените во приватниот сектор преку подобрување на...
© 2022-2023 | Сојуз на стопански комори. Сите права се задржани. Изработено од SERAFIMOV GROUP.