Home Authors Posts by Сојуз на стопански комори

Сојуз на стопански комори

645 POSTS 0 COMMENTS

НАЈНОВИ НОВОСТИ

Стручно издание на проф. д-р Орце Симов  „Моделирање и компјутерска симулација на генетски регулаторни...

0
Проф. д-р Орце Симов потпретседател на Сојуз на стопански комори на Македонија  и редовен професор на Факултетот за информатика на Меѓународен Славјански Универзитет ја...

Ангелоски ја претстави визијата за зелена транзиција на панел во ЕУ парламентот во Брисел

0
На 30 и 31 јануари 2024 во Брисел во Европскиот парламент  Мрежата ACRID, Мрежата за истражување, иновации и развој на здружени земји кандидати во...

30 години здрави навики: Виталиа одбележа голем јубилеј

0
На 13 декември, вкусовите танцуваа во славенички ритам, бидејќи македонската компанија за здрава храна Виталиа го прослави својот 30-ти роденден. Во хотелот DoubleTree Hilton...

Потпишани два меморандуми за соработка помеѓу ССКМ, ФЕИТ и ИНОФЕИТ

0
Денес на Факултетот за електротехника и информациски технологии (ФЕИТ) се потпишаа два Меморандуми за соработка. Првиот меморандум за соработка беше потпишан помеѓу Комората за информациско-комуникациска...

Македонски Квалитет 2023 : Македонските успешни компании се нашите најдобрите амбасадори

0
Десет компании кои според строгите критериуми се квалификуваа и ги исполнија овие услови преку нивните преставници денес го добија престижното Признание ,,Македонски квалитет 2023,,...

© 2022-2023 | Сојуз на стопански комори. Сите права се задржани. Изработено од SERAFIMOV GROUP.