ВЕРИФИКУВАН МАКЕДОНСКИ ИКТ ПРОИЗВОД

0
99

ИКТ Комора при Сојуз на стопански комори за прв пат додели сертификати за верификувани ИКТ производи за компании кои се доказ за квалитет и имаат сопствен ИКТ производ.

Информациските и комуникациските технологии веќе и дадоа нова димензија на глобалното општество.

Таквиот квалитет и сертификати не само што влијаат на довербата на потрошувачите, туку и отвораат нови можности за македонските ИКТ компании да се натпреваруваат на глобалната сцена. https://we.tl/t-4P2PK0VSe7