gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Меѓународна конференција Европска интеграција низ перспективата на соработка со локалните власти

Претседателот на Сојуз на стопански комори на Македонија, Данела Арсовска се обрати на тематската панел сесија "Со партнество до подобар економски и социјален развој во локалните заедници“ заедно со Зоран Шапуриќ, Министер задолжен за регулатива за домашните претпријатија, Аце Коцевски, Градоначалник на општина Велес, Даворка Видовиќ, Професор на Факултет за политички науки во Загреб.

Во фокус претприемништво за развој на општините и јакнење на економската моќ на државата.

Прочитано 371 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не