gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Меѓународен јавен повик за набавка на консултантски услуги на правните лица за пружање на услугите на Влада на Федерација на Босна и Херцеговина

Сојуз на стопански комори во соработка со Амбасада на Босна и Херцеговина во Република Македонија Ве информира дека во реализација на Проектот на истражување и експлоатација на нафта и плин на простор на Федерација на Босна и Херцеговина, Федерално  министерство за енергија, рударство и индустрија го распиша меѓународен јавен повик за набавка на консултантски услуги на правните лица за пружање на услугите на Влада на Федерација на Босна и Херцеговина.  Тендерска документација за предметно известување се превзема  нa web страната  "Портал јавних набавки Босне и Херцеговине", /https://www.ejn.gov.ba

Рок за достава на понуди е 27.11.2018. година.

Прочитано 373 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не