gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Остварена средба со меѓу Сојуз на стопански комори и Комората на медијатори

Претседателот на Сојуз на стопански комори на Македонија (ССК), г-ѓа Данела Арсовска, одржа средба со раководството на Комората на медијатори во РМ, претседателот г. Славе Младеновски, како и г-ѓа Роза Алексова и г. Дејан Белевски. 

На средбата се дискутираше за важноста на  медијацијата за брзо и економично решавање на потенцијалните спорови како и за можностите за зајакнување на соработката меѓу двете организации.

На состанокот беа прецизирани идни чекори за воспоставување успешна соработка на двете организации.

Прочитано 565 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не